Somnul de zi, bată-l vina! (individual)

Somnul de zi, bată-l vina! (individual)

Rezervă-ți locul acum!

Cui se adresează?
Seminarul se adresează părinților copiilor de 0 – 4 ani care experimentează probleme cu somnul de zi, fie că este prea scurt, fie că adorm greu sau pur și simplu se luptă cu acesta și nu mai vor să doarmă la prânz, deși corpul lor dă semne că nu sunt neapărat pregătiți să renunțe la somnul de zi.

De cine este susținut?
Seminarul este susținut de Mona Ciurezu, psiholog și specialist în somnul copilului și al adultului. In plus, Mona este și consultant certificat în parenting pozitiv, are și ea 2 copii la rândul ei, a experimentat și ea problemele cu somnul copilului și știe cât de important este să îl ajutăm pe copil să fie odihnit pentru a fi fericit.

Cu ce informații vei fi mai bogat?
Seminarul dedicat somnului de peste zi va atinge următoarele aspecte:
- Cum ar fi bine să arate programul unui copil în funcție de vârstă și care este lungimea minimă a somnurilor pentru a fi suficient de odihnitoare;
- Cum să prelungești somnul de peste zi;
- Cum să faci tranzițiile de la 3 somnuri la 2 somnuri, de la 2 somnuri la 1 somn și de la 1 somn la niciun somn de zi;
- De ce apar luptele de la ora de culcare și cum le poți reduce;
- De ce se trezesc copiii plângând uneori.

Cât investești tu?
Vei investi 120 RON și, alături de investiția financiară, vei investi și 2.5 ore din timpul tău liber, însă, înainte de toate, investești în copilul tău și în somnul liniștit al familiei tale.

Cum te poți înscrie/ participa?
Înscrierea se face printr-un email la adresa programari@programsamas.ro, specificând numele, telefonul și vârsta copilului.
* pentru rezervarea fermă a unui loc, recomandăm plata unui avans de 50%. Veți primi toate detaliile pe email.

Dacă mai ai nevoie de alte detalii sau dorești să ne faci sugestii, ne poți suna la 0786 176 949 sau ne poți scrie la programari@programsamas.ro.

Codul cursului: SMS43
Tipul cursului: Curs individualAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide