Curs de PRIM AJUTOR - Crucea-Roșie (de grup)

Curs de PRIM AJUTOR - Crucea-Roșie (de grup)

Rezervă-ți locul acum!

Prim Ajutor pentru părinți pregătiți

Toți părinții doresc să-și protejeze copiii de pericole și accidente – supravegherea directă a copiilor, securizarea casei, precum și delegarea unor persoane responsabile pentru supravegherea copiilor atunci când părinții nu sunt prezenți sunt metode relativ sigure pentru a ne proteja copiii. Accidentele, însă, se întâmplă, fie că sunt ușoare sau grave, iar atunci când se întâmplă, orice părinte sau persoană delegată să aibă grijă de un copil trebuie să cunoască măsurile de prim-ajutor medical pe care trebuie să i le acorde copilului. Aceste măsuri de prim-ajutor medical aplicate corect și rapid pot împiedica agravarea situației și pot chiar salva viața celui mic. De aceea este utilă participarea la cursuri de prim-ajutor.

La cursurile de prim-ajutor pentru părinți, instructorul predă teoretic și practic măsurile de prim-ajutor, lucrând cu fiecare participant pe manechin și simulând situațiile de stres când trebuie să acționăm rapid pentru a salva un copil. Instructorul care predă cursul este instructor autorizat de la Crucea Roșie, iar participanții vor primi Diploma de la Crucea Roșie.

Cursul de prim-ajutor medical este o versiune adaptată a sesiunilor de cursuri organizate în general de Crucea Roșie Română, cu insistență pe manevrele efectuate la copii in situații ca: electrocutare, înec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plăgi, entorse, luxații, fracturi, arsuri, insolație, intoxicații, convulsii. De asemenea, este necesar ca participanții să știe că toate cunoștințele dobândite trebuie reîmprospătate periodic la cursuri de prim-ajutor pentru a putea menține viteza de reacție și corectitudinea aplicării manevrelor atunci când e nevoie.


Durata cursului este de 6 ore.

Cursul este susținut în ziua de sâmbătă, o dată pe lună:

Sesiunea A: 10.00 – 13.00

Pauza de masă: 13.00 – 13.30 (participanții sunt rugați să vină cu prânzul la pachet sau se poate face comandă de pizza)

Sesiunea B: 13.30 – 16.30

Codul cursului: SMS36
Tipul cursului: Curs de grupAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide