Curs SOMNUL COPILULUI intre 4-12 luni (de grup)

Curs SOMNUL COPILULUI intre 4-12 luni (de grup)

Rezervă-ți locul acum!

Somnul și dezvoltarea copilului

Cui se adreseaza?
Seminarul se adreseaza parintilor ce au un copil cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 1 an, care vor sa afle mai multe despre problemele de somn ale copilului si care prefera sa participe la seminar din propria lor casa, din orice oras al tarii sau din strainatate.

Cine îl susţine?
Seminarul este sustinut de Mona Ciurezu, Psiholog si specialist in somnul copilului si al adultului. In plus Mona este consultant specialist in linistirea bebelusului, in plansul bebelusului conform programului DustanLanguage si Consultant Certificat in Parenting Pozitiv.

Ce vei afla?
Seminarul te va ajuta sa intelegi mai multe despre importanta calitatii somnului pentru copii si impactul acestuia asupra dezvoltarii lor, sa intelegi care sunt posibilele probleme care te confrunti si cum il poti ajuta pe copilul tau sa puna bazele unui somn sanatos, sa doarma mai bine, sa fie odihnit.
Stiai ca nu toti copii isi pot face singur un program? Daca ai un copil care este activ si curios nu te astepta sa-si faca singur programul. Vino si afla cum temperamentul copilului tau influenteaza somnul si cum il poti ajuta.

Cât investești tu?
Vei investi 130 RON și, alături de investiția financiară, vei investi și 2.5 ore din timpul tău liber, însă, înainte de toate, investești în copilul tău și în somnul liniștit al familiei tale.

Cum te poți înscrie/ participa?
Cumperi cursul direct de pe site

Dacă mai ai nevoie de alte detalii sau dorești să ne faci sugestii, ne poți suna la 0786 176 949 sau ne poți scrie la programari@programsamas.ro.

Codul cursului: SMS34
Tipul cursului: Curs de grupAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide