Curs de PUERICULTURĂ (de grup)

Curs de PUERICULTURĂ (de grup)

Rezervă-ți locul acum!

Ghidul bebelușului, de la A – Z
Acest curs prezintă cronologic 0 – 1 an toate etapele de îngrijire și creștere ale bebelușului, iar părinții care participă învață principii corecte de îngrijire a bebelușului, astfel încât să fie pregătiți să-și îngrijească nou-născutul în mod competent și relaxat, încă din prima zi după reîntoarcerea de la maternitate.

Beneficiu important:
În urma participării la acest curs, tații vor primi Diploma de participare. Este bine să faci cursul între săptămânile 32 – 36 de sarcină sau în primele săptămâni după naștere.

Ce teme parcurgem împreună
- Primul contact. Cum arată bebelușul meu.
- Comportamentul nou-născutului după naștere
- Fenomene fiziologice prin care trece un nou-născut pentru a se adapta la viața extrauterină.
- Igiena (toaleta parțială, îngrijirea bontului ombilical, baia, schimbarea scutecului, igiena îmbrăcăminții).
- Regimul de viață. Vaccinarea. Când apelăm la medic?


Tăticii participanți sunt în mod special încurajați să facă exerciții cu păpușa specială (care replică întocmai un bebeluș nou-născut) pentru a ști cum să se bucure, alături de mamă, de contactul cu bebelușii lor și pentru a se putea implica activ în îmbăierea și îngrijirea celui mic. Este important ca tații să știe cum să-și îngrijească bebelușii, nu numai pentru a se bucura pe deplin de noul rol de tată, dar și pentru a-i oferi mamei minute prețioase de odihnă și relaxare.

Codul cursului: SMS16
Tipul cursului: Curs de grupAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide