Curs online de pregătire a PERINEULUI pentru naștere

Perineul este foarte solicitat în timpul sarcinii, cât și în timpul nașterii, indiferent cum se face aceasta – natural sau prin cezariană. Un aspect puțin cunoscut de către femei este faptul că tonusul muscular al perineului și al sfincterelor este afectat inclusiv după o naștere prin cezariană.
Pachetul constă:
1. Curs - partea teoretică
2. Curs - partea practică - o serie de exerciții de tonifiere și relaxare pe care trebuie să le practicați pe tot parcursul sarcinii.
3. Webinar LIVE pentru alte întrebări și răspunsuri.

Curs online de pregătire a PERINEULUI pentru naștere

Rezervă-ți locul acum!

Cursul de pregătire a perineului pentru naștere: pentru o naștere ușoară, fără rupturi și o recuperare fără incontinență urinară!

Cursurile sunt înregistrate și le veți putea viziona la ora preferată de dumneavoastră. Acestea vor fi disponibile în contul de client, după achiziționarea lor de pe site (după confirmarea plății).

Fiecare link va fi disponibil pentru 2 accesări, așa că folosiți-le cu grijă :)

Ce teme parcurgem împreună:

* Structura anatomică a perineului și rolul acestuia

* Modificările prin care trece perineul unei femei și cauzele acestora

* Ruptura perineală la naștere, factorii de risc și modalități de prevenire

* Tehnici de îngrijire a perineului imediat după naștere.

* Epiziotomie - aflați informații despre diferitele tipuri de epiziotomii, când este epiziotomia necesară și de ce Organizația Mondială a Sănătății recomandă limitarea practicării epiziotomiei de către medici

* Exerciții practice de pregătire a musculaturii perineale și tehnici de masaj perineal pentru creșterea tonusului muscular și a elasticității țesuturilor

Cu cât îl începeți mai devreme în sarcină, cu atât mai bine – începând din săptămâna a 16-a de sarcină.

Viitoarele mămici au neliniști cu privire la naștere: voi fi capabilă să suport durerea? Dar dacă apar complicații? Voi face ruptură de perineu? Cum voi depăși aceste probleme? Cursul online de pregătire a perineului pentru naștere lămurește toate aceste temeri și ajută gravidele să se pregătească pentru o naștere în care să știe cum să-și protejeze perineul și să evite problemele intime după naștere. Cursul este dedicat exclusiv viitoarelor mămici și este recomandat începând din săptămâna a 16-a de sarcină.

Află mai multe despre beneficiile masajului perineal, dar și despre situațiile în care el este contraindicat.


Alte Cursuri ONLINE:

* Nasterea Bebelusului

* Alaptarea Bebelusului

Codul cursului: SMS7
Tipul cursului: Curs individualAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide