Curs SOMNUL ÎN SARCINĂ (de grup)

Curs SOMNUL ÎN SARCINĂ (de grup)

Rezervă-ți locul acum!

Ai probleme cu somnul?
97% dintre graviduțe experimentează probleme în sarcină. Sunt multe schimbări hormonale, corporale, mentale și asta poate duce la insomnii, atât de adormire, cât și de readormire. Somnul este important în orice perioadă a vieții, iar graviditatea nu face excepție.

Cui se adresează?
Oricărei graviduțe care are deja probleme cu somnul sau care este în primele 2 trimestre de sarcină și vrea să prevină insomniile din trimestrul al 3-lea.

De cine este susținut?
Seminarul este susținut de Mona Ciurezu, psiholog și specialist în somnul copilului și al adultului. În plus, Mona a trecut și ea de 2 ori prin experiența gravidității și știe cât de important este să fii odihnită, să fii relaxată pentru a te putea bucura la maxim de perioada care vine.

Cu ce informații vei fi mai bogat?
Participă la seminarul dedicat somnului în sarcină, unde vei afla răspunsuri la următoarele întrebări:
- Ce este normal și ce nu este normal în somnul în sarcină?
- Cum să dormi mai bine în sarcină, în ce poziții?
- Care sunt motivele pentru care apar problemele? În orice schimbare este nevoie întâi să înțelegi și să conștientizezi problema, iar noi te vom ajuta să faci asta.
- Cum să reduci insomniile de adormire și de readormire?

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate.

Cât investești tu?
Vei investi 130 RON și, alături de investiția financiară, vei investi și 2 ore din timpul tău liber, însă, înainte de toate, investești în tine.

Cum te poți înscrie/ participa?
Cu un mail pe adresa programari@programsamas.ro, care să conțină: numele, telefonul și data probabilă a nașterii sau data de naștere a bebelușului.

Codul cursului: SMS33
Tipul cursului: Curs de grupAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide