PREGĂTIRE FIZICĂ pentru naștere (de grup)

PREGĂTIRE FIZICĂ pentru naștere (de grup)

Rezervă-ți locul acum!

Nașterea este cel mai important eveniment
Unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le poate face o gravidă pentru sine este să se pregătească fizic, emoțional, mental și spiritual pentru experiența nașterii. Nașterea poate fi una dintre cele mai plenare experiențe din viața unei femei, cu condiția să fie bine pregătită. Din nefericire, multe femei nu realizează că trebuie să se pregătească pentru naștere și lasă întregul proces pe seama doctorilor, în locul propriilor organisme. Această abordare cauzează numeroase intervenții medicale inutile, travalii prelungite și recuperări dificile, ca să nu mai vorbim de altele.

Ce teme parcurgem împreună:
- Cum să te reconectezi cu corpul tău și să-l asculți
- Cum să-ți folosești respirația pentru a te relaxa
- Cum să te relaxezi și să-i oferi corpului repaus între contracții
- Cum să-ți întărești musculatura necesară la naștere
- Exerciții ușoare și eficiente pe care le poți face și acasă
- Cum să comunici cu bebelușul din burtică

Gimnastică, respirație, relaxare
Nașterea este un eveniment al corpului, în primul rând. Pentru a trece cu bine prin naștere, recomandarea pentru gravide este să-și pregătească corpul pentru acest moment frumos, dar solicitant.

La clasele de gimnastică pentru gravide, timp de o oră, gravidele trec printr-o serie de mișcări special gândite în vederea pregătirii corpului și psihicului pentru naștere. Clasa de gimnastică prenatală include exerciții perineale, de respirație, de relaxare, de echilibru, de stretching și de mobilizare generală pentru a îmbunătăți circulația și tonusul. Scopul claselor de gimnastică pentru gravide este ca fiecare femeie să se bucure de corpul său în schimbare şi să facă exerciţiile adaptate posibilităţilor sale.

Codul cursului: SMS18
Tipul cursului: Curs de grupAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide