Curs ONLINE despre NAȘTERE NATURALĂ

Cursul despre naștere este conceput astfel încât să pregătească părinți competenți și relaxați, care să aibă toate cunoștințele necesare pentru o naștere ușoară și care să se bucure cu adevărat de venirea pe lume a bebelușului lor.

Pachetul conține:

* Curs nașterea medicalizată
* Webinar LIVE pentru alte întrebări și răspunsuri

Curs ONLINE despre NAȘTERE NATURALĂ

Rezervă-ți locul acum!

Fii pregătită de naștere
Nașterea naturală (nemedicalizată) este cea mai bună opțiune pentru gravida care dorește să fie un participant activ la venirea pe lume a bebelușului. La nașterea naturală mama își poate adapta poziția și poate aplica tehnici de control și diminuare a durerilor, pe care le-a învățat la cursurile prenatale. Acest lucru are efecte și asupra percepției senzației de durere. Cele mai multe dintre mamele care aleg să nască natural spun că au gestionat bine durerea și că ar alege să nască tot natural a doua oară.


Cum funcționează:

* Cursurile sunt înregistrate și le veți putea viziona la ora preferată de dumneavoastră

* Acestea vor fi disponibile în contul de client, după achiziționarea lor de pe site (după confirmarea plății)

* Fiecare link va fi disponibil pentru 2 accesări, așa că folosiți-le cu grijă


Ce teme parcurgem împreună:

- Natura însăși este aliatul mămicii care dorește să nască natural

- Cum să alegeți un spital care să vă favorizeze nașterea naturală

- Cum să lucrați împreună cu echipa care să vă ajute la naștere și să întocmiți Planul de Naștere

- Tehnicile de respirație, relaxare care alcătuiesc "tranșa de travaliu" reduc senzația de disconfort, reprezentând un soi de "epidurală naturală"

- Cele mai bune exerciții de poziționare a bebelușului și pregătire pentru naștere, care vă pot scuti de ore întregi de travaliu

- Învățați să evitați "cascada de intervenții" care sabotează atâtea încercări de naștere naturală, adesea în feluri în care nu v-ați aștepta!

- Elementul cheie pentru reușita unei nașteri naturale

O viitoare mămică informată și care beneficiază de o bună educație prenatală va avea o stare de spirit bună, se va concentra mai ușor asupra misiunii sale și va gestiona mai bine durerile din timpul travaliului și nașterii, bucurându-se de momentul cu adevărat unic și magic al aducerii pe lume a bebelușului ei.


Tehnicile de respirație, relaxare, chiar și de auto-hipnoză pot fi extrem de folositoare în timpul travaliului.


Avantajele acestui tip de naștere sunt multiple. În primul rând, în nașterea naturală nu sunt implicate manevre invazive, așa că riscurile pentru nou-născut sunt mult diminuate. Practica medicală arată că, în cazul nașterilor naturale, nu este necesară administrarea de oxitocină, care să provoace contracții mai puternice și nici nu se impun intervențiile cu forceps sau cu vacuum, pentru a ajuta expulzia.

Pe lângă cursul despre naștere, vă recomandăm să accesați și cursul despre Pregătirea perineului pentru naștere. Împreună cu ședința despre naștere formează un tablou complet în informații despre nașterea naturală.


Alte Cursuri ONLINE:

* Pregatirea Perineului pentru Nastere

* Nasterea Medicalizata

* Alaptarea Bebelusului

* Puericultura

Codul cursului: SMS13
Tipul cursului: Curs individualAcest site foloseste module cookies. Navigand pe acest site sunteti de acord cu acestea. Pentru mai multe informatii click aici. Inchide